Aslında ben seni olduğun gibi kabul ederdim de "sen olmamışsın" sıkıntı orada…
E Exizone1 Üye Erkek Şehir Ankara 16 Kas 2019 #1 Aslında ben seni olduğun gibi kabul ederdim de "sen olmamışsın" sıkıntı orada…
A aisaland Üye Kadın Şehir Güney Doğu Anadolu 24 Kas 2019 #2 Geçen bir medyumla tanıştım. Seninle ayrılmamızın esas sebebinin bana yapılan bir büyü olduğunu ve istersem büyüyü bozabileceğini söyledi. Medyuma da söylediğim gibi allah o büyüyü yapan/yaptıran kişiden razı olsun, tuttuğunu altın etsin.
Geçen bir medyumla tanıştım. Seninle ayrılmamızın esas sebebinin bana yapılan bir büyü olduğunu ve istersem büyüyü bozabileceğini söyledi. Medyuma da söylediğim gibi allah o büyüyü yapan/yaptıran kişiden razı olsun, tuttuğunu altın etsin.
ad@min Yönetici Admin Moderatör Üye Erkek Şehir İstanbul 13 Ocak 2020 #6 maaasal' Alıntı: seninle başlarken kafam güzeldi galiba Genişletmek için tıkla ... İki insan ayrılırken, şefkatli konuşan taraf âşık olmayan taraftır sen aşık olmuşsun maaasal
maaasal' Alıntı: seninle başlarken kafam güzeldi galiba Genişletmek için tıkla ... İki insan ayrılırken, şefkatli konuşan taraf âşık olmayan taraftır sen aşık olmuşsun maaasal
B Burhan Üye Erkek Şehir Denizli . 13 Ocak 2020 #7 Üzgünüm seni hayal kırıklığı uğrattığım, için. Arkadaş kalalım hayatinda basaralilar dilerdim herhalde.(tabi nasıl ayrılma duruma göre değişir )
Üzgünüm seni hayal kırıklığı uğrattığım, için. Arkadaş kalalım hayatinda basaralilar dilerdim herhalde.(tabi nasıl ayrılma duruma göre değişir )