Merhaba nasil konusalim niyetim ciddiMerhaba İstanbulda ikamet ediyorum belli bir müddet herşey usulüne uygun gerçekçi görünen formalite evlilik yapmak istiyorum Bu düşüncede olan bayan Bi arkadaş var ise bana ulaşabilirmi lütfen
Merhaba eğer düşünüyorsanız detayları konuşalım mıMerhaba 29 yaşındayım İstanbulda ikamet ediyorum belli bir müddet herşey usulüne uygun gerçekçi görünen 1 2 yıl formalite evlilik yapmak istiyorum Bu düşüncede olan ciddi bayan Bi arkadaş var ise bana ulaşabilirmi lütfen
Merhaba 29 yaşındayım İstanbulda ikamet ediyorum belli bir müddet herşey usulüne uygun gerçekçi görünen 1 2 yıl formalite evlilik yapmak istiyorum Bu düşüncede olan ciddi bayan Bi arkadaş var ise bana ulaşabilirmi lütfen
Merhaba ,detaylı konuşabiliriz isterseniz
Detaylı konuşabiliriz istersenizMerhaba 29 yaşındayım İstanbulda ikamet ediyorum belli bir müddet herşey usulüne uygun gerçekçi görünen 1 2 yıl formalite evlilik yapmak istiyorum Bu düşüncede olan ciddi bayan Bi arkadaş var ise bana ulaşabilirmi lütfen
Merhaba ,detaylı konuşabiliriz isterseniz
Yayın otomatik olarak birleştirildi:
Detaylı konuşabiliriz isterseniz
[/
olur istediğiniz kriterler nedir şehir yaş ve nerede yaşıyorsunuz özelden yazabilirsinizMerhaba ,detaylı konuşabiliriz isterseniz
Yayın otomatik olarak birleştirildi:
Detaylı konuşabiliriz isterseniz
Ulaşabilirmisiniz detaylı konuşalım özeldenMerhaba 29 yaşındayım İstanbulda ikamet ediyorum belli bir müddet herşey usulüne uygun gerçekçi görünen 1 2 yıl formalite evlilik yapmak istiyorum Bu düşüncede olan ciddi bayan Bi arkadaş var ise bana ulaşabilirmi lütfen