Danaya 5 kişi ortak olduk. İşsizlikte son paramı verdim. Allah kabul eder inşallah.
cruelkingYasaklıÜyeŞehir Ankara 9 Ağu 2019 #131 Danaya 5 kişi ortak olduk. İşsizlikte son paramı verdim. Allah kabul eder inşallah.
S Sarp DedeÜye ErkekYaş53Şehir İstanbul Türkiye 9 Ağu 2019 #132 cruelking' Alıntı: Danaya 5 kişi ortak olduk. İşsizlikte son paramı verdim. Allah kabul eder inşallah.Genişletmek için tıkla ...eder abicim neden etmesin herkes kendi yükünce...
cruelking' Alıntı: Danaya 5 kişi ortak olduk. İşsizlikte son paramı verdim. Allah kabul eder inşallah.Genişletmek için tıkla ...eder abicim neden etmesin herkes kendi yükünce...
cruelkingYasaklıÜyeŞehir Ankara 9 Ağu 2019 #133 Aslında ailemin bileceği bir evlilikte yapabilirim ama o kadar vaktim yok dede ya
cruelkingYasaklıÜyeŞehir Ankara 9 Ağu 2019 #134 Abi sessizce bi destek bulayım da. Allah düzgün insanları çıkartır inşallah
cruelkingYasaklıÜyeŞehir Ankara 9 Ağu 2019 #135 Yarın sabah babaı bi ziyaret edeyim de belki o yardım eder bana
S Sarp DedeÜye ErkekYaş53Şehir İstanbul Türkiye 9 Ağu 2019 #136 cruelking abicim alışveriş falan bir iki saat yokum sen buralardasın herhalde ?
S Sarp DedeÜye ErkekYaş53Şehir İstanbul Türkiye 9 Ağu 2019 #138 cruelking abi çok yoruldum bu gün daha önce yaptığım şeyleri bile yapamıyorum biraz uyuycam gelemezsem şimdiden iyi geceler toprağım
cruelking abi çok yoruldum bu gün daha önce yaptığım şeyleri bile yapamıyorum biraz uyuycam gelemezsem şimdiden iyi geceler toprağım