C
Charismatik
Üye
Erkek
Uzun ömürlü olsun istiyorum evet bayan arkadaşlar aile baskisi gören cevresinden sıkilan yeni yerler görmek isteyen benimle hayati dolu dolu yaşamak isteyen bir bayan arkadaşa sesleniyorum eminim ki beni tanidikca seveceksiniz sevdikcede kopmak istemeyeceksiniz bana gelen kişi maddiyati düşünmesin calişiyor olmasi yada olmamasi mühim degil hatta calişmiyorsa daha iyii olur her hafta sonu nereye gitsek diye tatil rotasini cizse yeter bana sıfir arabami var evimiz var Nakit sorunumuz da yok Allah 'a şukür diyorum yaa bana gelecek kişi sadece gezecegimiz yerleri ve yazin nereye girdecegimizi plan yapsin yeterli ve dipnot bana gelen kişi beni muhtemelen zaten sevecekdir cocuk sahibi olmak istiyorum eger karşimdaki kişi benide bu yönte mutlu ederse emin olsun ki ona bu mutlulugu misli olarak mutluluk olarak geri öderim bununda sözünü veriyorum ve bir dipnot daha bana gelecek kişi nin hayvan sevgiside olursa cok güzel olur hayvanlari seven insandan zarar gelmez evet bayan arkadaşlar konumuz biraz uzun oldu bende böyle biriyim beni tanimak istersen bir msj kadar yakinim size
- Boy
- 178
- Kilo
- 84
- Eğitim
- Lisans
- Meslek
- memur