Ben gene ankarada yaşamak istiyorum ayrı ayrı kalcaz ama
B Barış12 Yasaklı Üye Erkek Şehir İstanbul 19 Ara 2019 #12 Damla069133' Alıntı: Ben gene ankarada yaşamak istiyorum ayrı ayrı kalcaz ama Genişletmek için tıkla ... Bana uyar
Damla069133' Alıntı: Ben gene ankarada yaşamak istiyorum ayrı ayrı kalcaz ama Genişletmek için tıkla ... Bana uyar
S Sertab Üye Kadın Şehir istanbul 30 Ara 2019 #14 Sartlar nedir ne icin gerekli ist Yayın otomatik olarak birleştirildi: 30 Ara 2019 Ozel acilmadi
W webbo Üye Erkek Şehir istanbul 30 Ara 2019 #15 Duvara yazmak lazım heralde sadece mesaj hakkını elde etmek için?
T Toprak HANZADE Yasaklı Üye Erkek Şehir Istanbul 1 Mar 2020 #16 Merhaba görüşmek isterim kabul ederseniz özelden resimde yollarım.Bursaliyim.Zeytin ve zeytinyağı ticareti yapıyorum. Aynı zamanda arazilerim ve zeytin tarlalarım var.istanbul ve Bursa da evim var.cevap bekliyorum...
Merhaba görüşmek isterim kabul ederseniz özelden resimde yollarım.Bursaliyim.Zeytin ve zeytinyağı ticareti yapıyorum. Aynı zamanda arazilerim ve zeytin tarlalarım var.istanbul ve Bursa da evim var.cevap bekliyorum...