Sevgiliniz veya eşiniz telefonunuzu kurcalamak istiyor tepkiniz ne olur?
ad@min Yönetici Admin Moderatör Üye Erkek Şehir İstanbul 4 Kas 2019 #1 Sevgiliniz veya eşiniz telefonunuzu kurcalamak istiyor tepkiniz ne olur?
Z Zahter Üye Kadın Şehir İstanbul 4 Kas 2019 #2 2kez o hataya düştü m bir daha asla yapmayi dusu muyrm
ad@min Yönetici Admin Moderatör Üye Erkek Şehir İstanbul 4 Kas 2019 #3 Zahter' Alıntı: 2kez o hataya düştü m bir daha asla yapmayi dusu muyrm Genişletmek için tıkla ... ) sonuç ne oldu?
Zahter' Alıntı: 2kez o hataya düştü m bir daha asla yapmayi dusu muyrm Genişletmek için tıkla ... ) sonuç ne oldu?
Z Zahter Üye Kadın Şehir İstanbul 5 Kas 2019 #4 Sonuc: tak sepeti koluna herkes kendi yoluna oldu tabii ki
A aisaland Üye Kadın Şehir Güney Doğu Anadolu 24 Kas 2019 #5 Telefonum benim en özel üç eşyamdan biri. Özelime saygı duymayan birisiyle bir ilişkiye devam edemem.
Telefonum benim en özel üç eşyamdan biri. Özelime saygı duymayan birisiyle bir ilişkiye devam edemem.
B Burhan Üye Erkek Şehir Denizli . 13 Ocak 2020 #6 Sevdiği aldatmak veya kandırmak istemem, herşeyden önce güven olmasıgerektiğini düşünüyorum,