4 saatlik bir ilişkim olmuştu 🙈 var mı daha kısa merak ettim
cruelking Yasaklı Üye Şehir Ankara 6 Ağu 2019 #1 4 saatlik bir ilişkim olmuştu var mı daha kısa merak ettim
cruelking Yasaklı Üye Şehir Ankara 6 Ağu 2019 #2 Ainen bro istanbul tabiriyle 7 göbek ankaralıyım şivesi hariç uzun yıllar ankaradan uzak kaldım
cruelking Yasaklı Üye Şehir Ankara 6 Ağu 2019 #3 Herkes tanıştığı insanı kendi gibi sanar ya ben burda şunu gördüm kimseye güvenmeyeceksin. Tek güvendiğin aynaya baktığın olacak !
Herkes tanıştığı insanı kendi gibi sanar ya ben burda şunu gördüm kimseye güvenmeyeceksin. Tek güvendiğin aynaya baktığın olacak !
cruelking Yasaklı Üye Şehir Ankara 6 Ağu 2019 #4 Yeni gelen erkek yada bayan farketmeden orda karşılayabilsek süper olur.
cruelking Yasaklı Üye Şehir Ankara 6 Ağu 2019 #5 Malesef öyle bro çok hikaye dinledim ve bu bizim acı gerçeğimiz. Ve inanırmısın bilmem ama yardım amaclı sadece 4 5 şehir e gittim geldim. Ben güveniyorum ama dediğin gibi herkes kensi çıkarına düşmüş.
Malesef öyle bro çok hikaye dinledim ve bu bizim acı gerçeğimiz. Ve inanırmısın bilmem ama yardım amaclı sadece 4 5 şehir e gittim geldim. Ben güveniyorum ama dediğin gibi herkes kensi çıkarına düşmüş.
cruelking Yasaklı Üye Şehir Ankara 6 Ağu 2019 #8 Beni de işe alırmısın bende ülkerde ciner de eti de kariyer yaptım ama hızlı yükselişin hazin sonu
Gentleman Üye Erkek Yaş 37 Şehir Turkey 27 Eki 2019 #10 Sanıyorum içi fesat tiplerdenim Cİnsel mi, duygusal mı?